Gjithçka që ju duhet me çmimin që ju doni!

2017-10-02

 

Në treg ka shumë oferta me pak përmbajtje. 

Për ju që preferoni makinën dhe jo reklamën vjen Octavia me çmimin më të mirë.

 

ŠKODA Octavia Ambition 1.2 TSI, 85 Kf

 

Me shumë opsione si:

 

Bluetooth, Radio Swing me prekje USB dhe AUX, ABS, Timon lëkure, Dritë në pjesën e këmbëve përpara dhe mbrapa, Klimatizator me rregullim manual, Kompjuter bordi multifunksional e shumë më tepër...

 

Mbi të gjitha 4 vjet Garanci ose 120 000 km ( cili arrihet i pari )

 

Për më tepër informacion na kontaktoni:

 

+355 (0) 69 20 57 740 ,  

+355 (0) 69 20 57 235

Tel:  +355 (0) 4 240 7430    

E-mail: office(kwfat)porsche(kwfdot)al