2017-06-09

A është gati makina juaj?

Rifreskim edhe për makinën tuaj. Lexo më shumë

2017-06-07

ŠKODA KODIAQ në vlerësimin e përgjithshëm të sigurisë merr “5-Star” në Euro NCAP

ŠKODA KODIAQ ka arritur vlerësimin maksimal për sigurinë. Programi Europian i Vlerësimit të Makinave të Reja (Euro NCAP) i ka dhënë prodhuesit Çek të SUV-s së madhe, vlerësimin më të lartë të mundshëm të 5 yjeve, duke vërtetuar se ŠKODA KODIAQ ofron mbrojtje optimale për të gjithë pasagjerët. Lexo më shumë

2017-04-12

KODIAQ fluturon mbi Alpet Zvicerane

Cili ishte shkaku që ŠKODA e re KODIAQ fluturoi? ŠKODA France ka kryer një demonstrim ekskluziv në 3.000 m lartësi mbi nivelin e detit pak ditë para lançimit të tij kombëtar. Lexo më shumë

2017-02-28

"Young Guns" ŠKODA

Përveç punonjësve me eksperiencë shumëvjeçare, gjithashtu njerëz të talentuar të rinj kanë një shans për të punuar për kompaninë. Lexoni mëposhtë në lidhje me tre prej tyre. Lexo më shumë

2017-02-22

Një histori dashurie ŠKODA

Për gati një gjysmë shekulli, shitësi dhe fizarmonisti islandez, ka blerë makina të vetëm një marke: ŠKODA… Lexo më shumë

2017-01-31

“ Makinat më të mira 2017 “ ŠKODA Octavia është numër 1 për të katërtën herë.

ŠKODA Octavia është edhe një herë numër 1 në mesin e automjeteve të importit në segmentin e makinave kompakte. Ky është vendim i dhënë nga lexuesit e revistës specialiste 'auto, motor dhe sport "në zgjedhjet e kategorisë “Makinat më të mira”. Lexo më shumë

2016-11-09

5001 Arsye

Intervistë me drejtorin e ŠKODA-s në Shqipëri Z. Bledar Kozma. Lexo më shumë

2016-07-13

ŠKODA kryeson anketën e re të realizuar lidhur me sigurinë e automjeteve në Mbretërinë e Bashkuar

Studimi i fundit lidhur me fuqinë e besueshmërisë së makinave renditi ŠKODA-në si markën më të besueshme në Mbretërinë e Bashkuar. Lexo më shumë

2015-10-02

Informacion aktual për Klientët ŠKODA

Në vijim do të gjeni informacion mbi masat që do të ndërrmeren nga servisi ŠKODA në Shqipëri. Lexo më shumë