ŠKODA e re
KODIAQ
ŠKODA e re
KODIAQ
Ri-gje kohën për gjëra të rëndësishme.
ŠKODA e re
KODIAQ
ŠKODA e re
KODIAQ
Ri-gje kohën për gjëra të rëndësishme.

ŠKODA KODIAQ e re – e fuqishme dhe e bukur

 

 

ŠKODA KODIAQ e re festoi më 1 shtator premierën e saj botërore në Berlin. 

KODIAQ karakterizohet nga një deklaratë e fortë me një kombinim mbresëlënës të dizajnit të fuqishëm dhe hapësirës bujare. Pjesa e jashtme është  projektuar në mënyrë inteligjente në linja me tre dimensione. Kjo i jep ŠKODA-s së re  SUV një prezencë të veçantë në rrugë. Linjat e qarta vazhdojnë edhe në pjesën e brendshme, e cila përveç optikës të bind me një hapësirë  bujare.

Dizajni i ëndrrave tuaja me KODIAQ Visualizer

Projektoni me  ŠKODA Visualizer KODIAQ-un e ri sipas dëshirave tuaja. Zgjidhni mes shumë alternativa ngjyrash dhe gomash dhe bëjeni  KODIAQ  njësoj si në imagjinatën tuaj.

Terren i ri

KODIAQ e përkthen gjuhën e re të dizajnit të ŠKODA në segmentin SUV: E gjithanshme dhe e fortë, plot dinamizëm e elegancë.

Më shumë hapësirë për të gjithë

Një rresht i tretë sediljesh (deri në 7) dhe hapësira e bollshme e bagazhit janë tipare që bien në sy.

ŠKODA, plotësisht në rrjet

KODIAQ të bind me qasjen e shkëlqyer në një shumëllojshmëri të pajisjeve dhe aplikimeve celulare në sajë të risisë dhe inovacionit ŠKODA Connect.

Siguri

Me ŠKODA KODIAQ, ju do të keni një numër sistemesh për mbrojtjen e pasagjerëve, të cilët normalisht gjenden vetëm në automjete të segmentit premium.

Rehati

Shijoni  karakteristika të zgjuara si p.sh. timoni me ngrohje apo derë e pasme elektrike me sistem të rehatshëm hapjeje dhe mbylljeje.

Opsioni Offroad

Makinë tipike "Offroad" në një performancë të jashtëzakonshme. KODIAQ tërësisht i përgatitur dhe për terrene të vështira me 4x4 dhe një lartësi të bollshme nga toka. Rrugët e mundshme jashtë qytetit, kthehen në rrugë të shtuara thjeshtë me shtypjen e një butoni.

Terren i ri

KODIAQ e përkthen gjuhën e re të dizajnit të ŠKODA në segmentin SUV: E gjithanshme dhe e fortë, plot dinamizëm e elegancë.

Më shumë hapësirë për të gjithë

Një rresht i tretë sediljesh (deri në 7) dhe hapësira e bollshme e bagazhit janë tipare që bien në sy.

ŠKODA, plotësisht në rrjet

KODIAQ të bind me qasjen e shkëlqyer në një shumëllojshmëri të pajisjeve dhe aplikimeve celulare në sajë të risisë dhe inovacionit ŠKODA Connect.

Siguri

Me ŠKODA KODIAQ, ju do të keni një numër sistemesh për mbrojtjen e pasagjerëve, të cilët normalisht gjenden vetëm në automjete të segmentit premium.

Rehati

Shijoni  karakteristika të zgjuara si p.sh. timoni me ngrohje apo derë e pasme elektrike me sistem të rehatshëm hapjeje dhe mbylljeje.

Opsioni Offroad

Makinë tipike "Offroad" në një performancë të jashtëzakonshme. KODIAQ tërësisht i përgatitur dhe për terrene të vështira me 4x4 dhe një lartësi të bollshme nga toka. Rrugët e mundshme jashtë qytetit, kthehen në rrugë të shtuara thjeshtë me shtypjen e një butoni.

¹Të dhënat ruhen ekskluzivisht për dërgimin e Newsletter dhe nuk do t'u kalojnë palëve të  treta. Sigurisht, ju mund të çregjistroheni nga ŠKODA Newsletter në çdo kohë. Mjafton të klikoni linkun përkatës që përfshihet në çdo botim. Cili është dallimi midis versionit tekst dhe HTML? Versioni Tekst i Newsletter përmban vetëm tekst të thjeshtë pa formatim. Versioni HTML ofron përveç formatimit të tekstit (tekst të errët, me ngjyrë, lista, etj.) dhe imazhe, e i ngjason për nga paraqitja një faqe web-i. Për shkak të imazheve dhe detajeve shtesë të formatimit, versioni HTML gjithmonë ka një madhësi pak më të madhe se versioni tekst. Disa programe email-i dhe sisteme të postës web nuk mund të shfaqin HTML mail. Në disa rrjete kompanish, email-et në HTML janë të bllokuara për arsye sigurie. Nëse ju jeni objekt i kufizimeve të tilla, ju duhet të regjistroheni në versionin tekst. Zgjedhja juaj mund të ndryshohet më pas në çdo kohë.