Fuqi dhe stil
Fuqi dhe stil
Fuqi dhe stil
Fuqi dhe stil

Një përkufizim i ri i makinës

Bërë për kushte të vështira dhe elegancë plot vetëbesim: ŠKODA KODIAQ  me linjat e saj të qarta e të sakta sjell në treg gjuhën e re të dizajnit ŠKODA. E pagabueshme, emocionale dhe e përjetshme. Forma dhe funksioni koordinohen në mënyrë të përkryer dhe të qëndrueshme.

 

 

 

 

Dizajni frontal

Thjesht sfidues

Pamja e përparme është e dominuar nga një grilë radiatori me lamela të dyfishta vertikale dhe fenerë të ngushtë. Fenerët LED janë vendosur për herë të parë në një Skoda. Fenerët e mjegullës forcojnë karakteristikat offroad të ŠKODA KODIAQ.

 

 

 

Dizajni i pjesës së pasme

Karakteristika drite të pangatërrueshme

Me fenerët e pasëm në formë tipike C të ŠKODA-s, KODIAQ dallon nga pjesa tjetër. Ata zgjaten me stil në pjesën fundore të makinës dhe anash saj.

Detaje të pamjes së jashtme

Paketa e fuqisë me personalitet

Silueta e KODIAQ, distanca e gjatë mes rrotave dhe linja e çatisë me pjerrësi të butë bëjnë të mundur një hapësirë të brendshme të gjerë, e cila përmbyllet me një hapësirë bagazhesh të bollshme. Mbulesat plastike në parafangot e gomave dhe në hyrjet e dyerve mbrojnë bojën kundër goditjeve të gurit. Pamja unike theksohet edhe më shumë nga rrota të projektuar me disqe alumini.

 

Aventura Offroad mund të fillojë

Linja e lartë tornado shtrihet nga fenerët e sipërme mbi parafango dhe vazhdon tek dyert në pjesën e pasme. Ajo bashkon komponentët individualë të KODIAQ vizualisht në një njësi të vetme.

Të shohësh dhe të të shohin

Optika inovative e kristaltë takon risinë teknologjike. Diodat e ndriçimit LED kombinojnë performancën e lartë dhe efikasitetin maksimal të energjisë. Nëse jeni në qytet, në autostradë apo në shi; Në sajë të dritave LED me sistemin e ndriçimit adaptiv para, intensiteti i dritës përshtatet me kushtet e ambientit.

Praktike dhe perfekte

Sytë të shkojnë menjëherë në prapakolpin masiv të pjesës së pasme. Pavarësisht lirisë së madhe në pjesën e poshtme, hapësira e ulët e bagazheve prej 755 mm mundëson ngarkim të rehatshëm të KODIAQ.

Traditat që frymëzojnë

Arti bohemian prej xhami është një prej tyre dhe është pasqyruar përsëri në automjetet ŠKODA. Makina e re SUV nuk bën përjashtim. Linjat e sakta e  të pastra nxjerrin siglen karakteristike në formë C në pjesën e pasme.

Pamja e brendshme

Një pjesë e brendshme për t'u ndjerë mirë

Në timon, në ndenjësen e pasagjerit të parë apo në rreshtin e tretë, pjesa e brendshme e KODIAQ nuk lë asnjë dëshirë të pa plotësuar. Nuk ka më kompromis sa i përket hapësirës, rehatisë, lidhjes në rrjet, hapësirës së bagazheve dhe larmishmërisë së kombinimit të elementëve të brendshëm dhe të jashtëm.

Çfarë vendi do të zini në ŠKODA KODIAQ?

Gjithçka e arritshme me lehtësi

Pajisjet e projektuara në mënyrë ergonomike mundësojnë një funksionim intuitiv. Materialet me cilësi të lartë dhe një mjeshtëri e shkëlqyer i ofrojnë elegancë dhe rehati pjesës së brendshme.

Prekja juaj personale

Nga  një kombinim i pëlhurave me lëkurën Alcantara deri tek lëkura e pastër, karakteristikë e pjesës së brendshme! Zgjidhni dhomën tuaj të re.

Gjithçka e arritshme me lehtësi

Pajisjet e projektuara në mënyrë ergonomike mundësojnë një funksionim intuitiv. Materialet me cilësi të lartë dhe një mjeshtëri e shkëlqyer i ofrojnë elegancë dhe rehati pjesës së brendshme.

Prekja juaj personale

Nga  një kombinim i pëlhurave me lëkurën Alcantara deri tek lëkura e pastër, karakteristikë e pjesës së brendshme! Zgjidhni dhomën tuaj të re.

Hapësirë e lirë opsionalel

KODIAQ është mjeti i parë i ŠKODA, i cili falë rreshtit të tretë të ndenjëseve ofron hapësirë për shtatë persona. Kjo e bën veturën një shoqëruese të domosdoshme për familjet më të mëdha.

Një "Ari" që përshtatet

Ndenjëset  në rreshtin e dytë mund të lëvizen para dhe mbrapa deri në 18 cm. Kjo garanton fleksibilitet maksimal të pajisjeve, për pesë apo shtatë vende. Mbështetëset mund të palosen poshtë në një raport 60:40 dhe janë individualisht të rregullueshme.

Hapësirë e lirë opsionalel

KODIAQ është mjeti i parë i ŠKODA, i cili falë rreshtit të tretë të ndenjëseve ofron hapësirë për shtatë persona. Kjo e bën veturën një shoqëruese të domosdoshme për familjet më të mëdha.

Një "Ari" që përshtatet

Ndenjëset  në rreshtin e dytë mund të lëvizen para dhe mbrapa deri në 18 cm. Kjo garanton fleksibilitet maksimal të pajisjeve, për pesë apo shtatë vende. Mbështetëset mund të palosen poshtë në një raport 60:40 dhe janë individualisht të rregullueshme.

Linja e pajisjeve

Disqe