Dizajni

Forma C tipike e ŠKODA-s

Kjo gjendet edhe në dritat e pasme të Citigo-s. Edhe njëherë theksohen më shumë dizajni dhe funksionaliteti në mënyrë perfekte.

Të kundërtat tërheqin më shumë vëmendje

Prapakolpi në kontrast me kulmin e tavanit sportiv me tre drita fenerësh të integruar.

Pak është shumë, kur bëhet fjalë për Dizajnin

Dizajni i tij i jashtëzakonshëm dhe bindës me logon e re ŠKODA dhe radiatorin e kromuar e bëjnë Citigo makinën e përkryer në qytet. Kompakt, i shkathët dhe ekonomik. .

Forma C tipike e ŠKODA-s

Kjo gjendet edhe në dritat e pasme të Citigo-s. Edhe njëherë theksohen më shumë dizajni dhe funksionaliteti në mënyrë perfekte.

Të kundërtat tërheqin më shumë vëmendje

Prapakolpi në kontrast me kulmin e tavanit sportiv me tre drita fenerësh të integruar.

Pak është shumë, kur bëhet fjalë për Dizajnin

Dizajni i tij i jashtëzakonshëm dhe bindës me logon e re ŠKODA dhe radiatorin e kromuar e bëjnë Citigo makinën e përkryer në qytet. Kompakt, i shkathët dhe ekonomik. .

Komfort

Vend i vogël, shumë hapësirë

Edhe me një makinë me hapësirë bagazhi të vogël, pritshmëritë janë shumë të mëdha. Me volumin e tij mbimesatar, Citigo i habit të gjithë për kapacitetin e tij, që miqtë tuaj do ta donin me shumë kënaqësi.

Ngarkesa bëhet më e lehtë

Me dyshemenë e ndryshueshme, ngarkesa në bagazh jo vetëm që bëhet më e lehtë, por të ofron edhe më shumë mundësi transporti.

Jo një fiksues, por katër

Kush kërkon në Citigo një fiksues, gjen në bagazh katër të tilla, veçanërisht të dobishme për varjen apo vendosjen e çantave. 

Vend i vogël, shumë hapësirë

Edhe me një makinë me hapësirë bagazhi të vogël, pritshmëritë janë shumë të mëdha. Me volumin e tij mbimesatar, Citigo i habit të gjithë për kapacitetin e tij, që miqtë tuaj do ta donin me shumë kënaqësi.

Ngarkesa bëhet më e lehtë

Me dyshemenë e ndryshueshme, ngarkesa në bagazh jo vetëm që bëhet më e lehtë, por të ofron edhe më shumë mundësi transporti.

Jo një fiksues, por katër

Kush kërkon në Citigo një fiksues, gjen në bagazh katër të tilla, veçanërisht të dobishme për varjen apo vendosjen e çantave. 

Teknologjia

Motor ekonomik

Motor benzine me tre cilindra midis 60HP dhe 75HP, i cili karakterizohet nga një drejtimin i rafinuar dhe shpejtësi e shkëlqyer.

Kuti shpejtësie automatike me 5 shpejtësi  ASG

Udhëtoni thjesht dhe në mënyrë komode në trafikun e qytetit. Sipas dëshirës, ndryshimi i marshit në Citigo mund t'i përkasë të kaluarës.

Kuti shpejtësie manuale me 5 marshe 

Për të gjithë ata që preferojnë me kënaqësi udhëtimin klasik, Citigo ofron si pajisje standarde kutinë  manuale të shpejtësisë me 5 marshe.

Multitalent

Instrumenti Kombi informon për temperaturën e jashtme, si dhe mosvendosjen e rripit të sigurimit në pjesën e përparme dhe tregon njoftime për xhirot e rekomandueshme dhe karburantin.  

Motor ekonomik

Motor benzine me tre cilindra midis 60HP dhe 75HP, i cili karakterizohet nga një drejtimin i rafinuar dhe shpejtësi e shkëlqyer.

Kuti shpejtësie automatike me 5 shpejtësi  ASG

Udhëtoni thjesht dhe në mënyrë komode në trafikun e qytetit. Sipas dëshirës, ndryshimi i marshit në Citigo mund t'i përkasë të kaluarës.

Kuti shpejtësie manuale me 5 marshe 

Për të gjithë ata që preferojnë me kënaqësi udhëtimin klasik, Citigo ofron si pajisje standarde kutinë  manuale të shpejtësisë me 5 marshe.

Multitalent

Instrumenti Kombi informon për temperaturën e jashtme, si dhe mosvendosjen e rripit të sigurimit në pjesën e përparme dhe tregon njoftime për xhirot e rekomandueshme dhe karburantin.  

Infotainment

Më shumë se inteligjente

I pajisur me sistemin portabël informativ dhe argëtues "move & fun", Citigo ia kalon çdo mjeti komunikimi modern. Ai, jo vetëm që përmban gjithë të dhënat kompjuterike të bordit, por shërben njëkohësisht si MP3-Player, pajisje navigimi dhe lidhet me telefonin duke shërbyer si altoparlant.  

Shija e dëgjimit bëhet më e dukshme

Sistemi i muzikës "Funky" me funksione të panumërta, përfshirë edhe CD dhe MP3-Player, lidhet me sistemin "move & fun".

Është në dorën tuaj

Pjesë e pajisjeve standarde të Citigo është edhe timoni i përshtatshëm me 3 lartësi. I përshtatshëm më së miri për shoferë sportivë apo të qetë

Më shumë se inteligjente

I pajisur me sistemin portabël informativ dhe argëtues "move & fun", Citigo ia kalon çdo mjeti komunikimi modern. Ai, jo vetëm që përmban gjithë të dhënat kompjuterike të bordit, por shërben njëkohësisht si MP3-Player, pajisje navigimi dhe lidhet me telefonin duke shërbyer si altoparlant.  

Shija e dëgjimit bëhet më e dukshme

Sistemi i muzikës "Funky" me funksione të panumërta, përfshirë edhe CD dhe MP3-Player, lidhet me sistemin "move & fun".

Është në dorën tuaj

Pjesë e pajisjeve standarde të Citigo është edhe timoni i përshtatshëm me 3 lartësi. I përshtatshëm më së miri për shoferë sportivë apo të qetë

Siguria

Kur është fjala për sigurinë, ne kemi arritur yjet

Citigo zotëron një seri funksionesh sigurie jo vetëm si pajisje standarde, ku ndër të tjera përmendim ESP, ASR, ABS, MSR, EDS, HHC, RKA, si dhe katër airbag-ë. Ai tashmë ka hyrë në histori si një nga makinat e para të vogla që ka marrë pesë yje në Euro NCAP.

Më i miri në klasën e tij.

Përveç airbag-ëve të shoferit dhe pasagjerit të parë janë edhe …

... airbag-ët e veçantë anësore kokë-kraharor si pjesë e pajisjeve standarde. Në rast përplasje anësore, ato mbrojnë kokën dhe bustin e pasagjerëve në ndenjëset e para. 

Kur është fjala për sigurinë, ne kemi arritur yjet

Citigo zotëron një seri funksionesh sigurie jo vetëm si pajisje standarde, ku ndër të tjera përmendim ESP, ASR, ABS, MSR, EDS, HHC, RKA, si dhe katër airbag-ë. Ai tashmë ka hyrë në histori si një nga makinat e para të vogla që ka marrë pesë yje në Euro NCAP.

Më i miri në klasën e tij.

Përveç airbag-ëve të shoferit dhe pasagjerit të parë janë edhe …

... airbag-ët e veçantë anësore kokë-kraharor si pjesë e pajisjeve standarde. Në rast përplasje anësore, ato mbrojnë kokën dhe bustin e pasagjerëve në ndenjëset e para. 

SIGURI rrugës falë sistemeve ndihmëse Mbrojtje e menjëhershme gjatë udhëtimit

Thjesht më e zgjuar!

Shuani etjen

Në modelin me tre dyer, në ndenjësen e pasme mund të gjeni vend shtesë në të cilën mund të vendosni edhe shishe. 

Njerëzit tuaj të dashur në bord

Në panelin ballor ndodhet një mbajtëse dokumenti apo fotoje. 

Universal City

Falë mbajtësit universal praktik, MP3-player ose telefoni juaj inteligjent udhëton i sigurt bashkë me ju. 

Prakticitet

Falë ndarjeve të projektuara mjaft mirë në të dy dyert e përparme, aty mund të vendosen letra, mjete të tjera të nevojshme për udhëtim, madje edhe një shishe uji 1-litërshe.

Shuani etjen

Në modelin me tre dyer, në ndenjësen e pasme mund të gjeni vend shtesë në të cilën mund të vendosni edhe shishe. 

Njerëzit tuaj të dashur në bord

Në panelin ballor ndodhet një mbajtëse dokumenti apo fotoje. 

Universal City

Falë mbajtësit universal praktik, MP3-player ose telefoni juaj inteligjent udhëton i sigurt bashkë me ju. 

Prakticitet

Falë ndarjeve të projektuara mjaft mirë në të dy dyert e përparme, aty mund të vendosen letra, mjete të tjera të nevojshme për udhëtim, madje edhe një shishe uji 1-litërshe.

Turi Simply Clever Përjetoni në mënyrë interakctive karakteristikat e Simply Clever.