Got a little Citigo
in you?
Got a little Citigo
in you?
Fluturoni nëpër qytet dhe ndani me të tjerë eksperienca të mrekullueshme
Got a little Citigo
in you?
Got a little Citigo
in you?
Fluturoni nëpër qytet dhe ndani me të tjerë eksperienca të mrekullueshme

ŠKODA Citigo, shoqëruesi juaj trendy në qytet. Një mjet komunikimi që i lidh njerëzit më mirë se kurdoherë me njeri-tjetrin.

 

Të takosh miqtë, të shkosh në një takim apo tek restoranti italian i preferuar? City-Flitzer-i modern është lidhja juaj më e shpejtë, më e sigurt dhe më komode për të arritur aty.  Sistemi portabël informativ dhe argëtues "move & fun" dhe asistenti aktiv i frenimit në qytet (City-Notbrems-Assistent) ju mbështesin. 
Dizajni i tij i jashtëzakonshëm dhe bindës me logon e re ŠKODA dhe radiatorin e kromuar e bëjnë Citigo-n makinën e përkryer në qytet. Kompakt, i shkathët dhe ekonomik. Këto karakteristika të mrekullueshme e karakterizojnë makinën e vogël trendy.  

Specifikat

Universal City

Falë mbajtësit universal praktik, MP3-player ose telefoni juaj inteligjent udhëton i sigurt bashkë me ju. 

Më shumë se inteligjente

I pajisur me sistemin portabël informativ dhe argëtues "move & fun", Citigo ia kalon çdo mjeti modern komunikimi. 

Më i miri në klasën e tij.

Përveç airbag-ëve të shoferit dhe pasagjerit të parë, pjesë e pajisjeve standarde janë edhe airbag-ët e veçantë anësore kokë-kraharor. Në rast përplasje anësore, ato mbrojnë kokën dhe bustin e pasagjerëve në ndenjëset e para. 

Universal City

Falë mbajtësit universal praktik, MP3-player ose telefoni juaj inteligjent udhëton i sigurt bashkë me ju. 

Më shumë se inteligjente

I pajisur me sistemin portabël informativ dhe argëtues "move & fun", Citigo ia kalon çdo mjeti modern komunikimi. 

Më i miri në klasën e tij.

Përveç airbag-ëve të shoferit dhe pasagjerit të parë, pjesë e pajisjeve standarde janë edhe airbag-ët e veçantë anësore kokë-kraharor. Në rast përplasje anësore, ato mbrojnë kokën dhe bustin e pasagjerëve në ndenjëset e para. 

Vend i vogël, shumë hapësirë

Edhe me një makinë me hapësirë bagazhi të vogël, pritshmëritë janë shumë të mëdha. Me volumin e tij mbi-mesatar, Citigo i habit të gjithë për kapacitetin e tij, që miqtë tuaj do ta donin me shumë kënaqësi.

Të kundërtat tërheqin më shumë vëmendje

Prapakolpi në kontrast me kulmin e tavanit sportiv, me tre drita fenerësh të integruar.

Motor ekonomik

Motor benzine me tre cilindra midis 60HP dhe 75HP, i cili karakterizohet nga një drejtim i rafinuar dhe shpejtësi e shkëlqyer.

 

 

 

Vend i vogël, shumë hapësirë

Edhe me një makinë me hapësirë bagazhi të vogël, pritshmëritë janë shumë të mëdha. Me volumin e tij mbi-mesatar, Citigo i habit të gjithë për kapacitetin e tij, që miqtë tuaj do ta donin me shumë kënaqësi.

Të kundërtat tërheqin më shumë vëmendje

Prapakolpi në kontrast me kulmin e tavanit sportiv, me tre drita fenerësh të integruar.

Motor ekonomik

Motor benzine me tre cilindra midis 60HP dhe 75HP, i cili karakterizohet nga një drejtim i rafinuar dhe shpejtësi e shkëlqyer.

 

 

 

Karakteristikat standarde

Karakteristika te tjera

Asistenti i frenimit në qytet (City-Notbrems-Assistent) 

Sensori i asistentit të frenimit në qytet e njeh pengesën në një hapësirë prej rreth 10m para Citigo. Asistenti e ul shpejtësinë në mënyrë automatike nën 30km/h…

...dhe në varësi të kohës dhe situatës në trafik, nëpërmjet funksionimit automatik të frenave mund të reduktojë forcën e përplasjes dhe madje ta mënjanojë tërësisht atë.

Asistenti i frenimit në qytet (City-Notbrems-Assistent) 

Sensori i asistentit të frenimit në qytet e njeh pengesën në një hapësirë prej rreth 10m para Citigo. Asistenti e ul shpejtësinë në mënyrë automatike nën 30km/h…

...dhe në varësi të kohës dhe situatës në trafik, nëpërmjet funksionimit automatik të frenave mund të reduktojë forcën e përplasjes dhe madje ta mënjanojë tërësisht atë.

Galeria